New member - Yamaha Grizzly ATV Forum
New Member Introductions Are you new to the site? Why not start a new thread introducing yourself here. Tell us a bit about yourself, your ride and any hobbies you may be interested in. Don't just lurk, participate! To start a thread, simply Click Here!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-21-2019, 10:13 AM Thread Starter
 
Join Date: May 2019
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
 
New member

I just bought a 2005 Bruin 350 a month or so ago. After replacing the piston, rings, cylinder and carb, it runs great. The problem is that it gets really hot after 10-15 minutes. Laser temperature gauge reads 290+ I turn it off at that point. The temp light never comes on, so I replaced the Thermo sensor but had no effect. I flushed the oil cooler and there seems to be a decent amount of oil flow. Can someone help me please?
sturgill73 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Yamaha Grizzly ATV Forum > Grizzly News & Site Info > New Member Introductions

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New member Sundby New Member Introductions 3 03-16-2019 08:54 PM
TheATVSuperStore.com website facelift and member special! Thor TheATVSuperStore.com 0 06-13-2018 09:52 AM
New Member from Wisconsin BobW New Member Introductions 6 04-12-2016 05:32 PM
New Member - Minnesota cdgenz38 New Member Introductions 12 02-20-2016 11:32 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome