Yamaha Grizzly ATV Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-6 of 6 Results
  1. Grizzly Engine & Transmission
    I have rebuilt this engine multiple times to try to find my good crank no start issue. I have spark I have fuel I have compression (90 psi at cold) Rebuilt with big bore kit, 102mm. My question is, could my camshaft be 180 out? I have done as the manual suggests and moved the flywheel to...
  2. Grizzly Talk
    I looked through some post but couldn't find exactly what happened to mine. If it is the same and I am paranoid I am sorry. I was driving mine today at fairly low speeds, and i heard a loud pop/bang from the engine bay and then the machine cut out. I thought electrical because when I hit the...
  3. Grizzly Engine & Transmission
    Found my son a 2004 grizzly 125 barn find that has been sitting since 2005/2006. He’s turning 6 and had been on at s and dirt bikes since 2.5yrs old. I went ahead and rebuilt the carb. Fires right up, runs great, now it leaks fuel out the overflow when off so ordered new floats (these ones are...
  4. Grizzly Talk
    I have been trying to get my Griz600 running right for 3 weeks ! Grandsons used it and it quit running , no spark ! New stator etc and started but ran terrible ! Found a burnt capacitor on cdi . Installed used cdi and burnt it also but ran same as other cdi . Came to conclusion wire harness had...
  5. Grizzly Electrical & Lighting
    Have other posts about problems I’ve had getting my Griz running . After all the things I’ve done to get spark I replaced a stator that OHMd ok with a new stator with pickup coil and it started but backfired and ran terrible ! I replaced the cdi (capacitor swelled) with a used cdi and it burnt...
  6. Grizzly Engine & Transmission
    After new stator assembly , working used cdi , new ign coil and new plug the griz runs but gets hot quickly and sounds like spark timing is way retarded (no power) ! Compression 115 psi . Spark plug black and wants to backfire on throttle . Could it be a lean/rich problem ? Ran fine before it quit !
1-6 of 6 Results
Top