Yamaha Grizzly ATV Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
Hi guys never used any of this b4
Im working on a grizzly 600 bought at an auction went through entire motor replaced any worn parts checked 100s of things still can get it it starts right up idles perfectly and even revs and will drive around but no power what so ever like its in limp mode

Hope someone's out there thank you in advance
 

·
Premium Member
Joined
·
10,163 Posts
Welcome from Colorado.
Just found your thread, I don't look at this challenge much so sorry for the late reply.
I would look at the pulley drive system next.
You have experience with these?
 

·
Registered
Joined
·
5,470 Posts
What exactly is it doing?
Is the reverse light flashing?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #5
O hey guys its alll good .. it starts and idles fine but wont take any throttal.. if i play with it a bunch i can get it to take throttal and drive around but at like 1 mph with no power.. no revs just a bog even wide open.... so i thought for sure it was a carb fuel problem so put on a new zoom zoom carb and no change so i think its the pick up coil i tested it i think it was 462 and the low is 460 in book sooo ya what you think.. ps no i have not checked the clutches yet bc i have no revs not no power
 

·
Premium Member
Joined
·
7,790 Posts
What exactly is it doing?
Is the reverse light flashing?
First...Is the reverse light flashing?

Is the muffler clear? No mouse nests,acorns,field corn,rust or ???
 
1 - 6 of 6 Posts
Top